certificat energetic Arad

Iti oferim toate detaliile necesare intocmirii certificatului energetic, ce documente sunt necesare, pasii de urmat, informatii legate de legislatie sau orice alte informatii suplimentare pentru transparenta si claritate.
Si bineinteles iti vom oferii un pret foarte competitiv, fara costuri ascunse sau suplimentare!

 • Pasul 2: Vizitam obiectivul pentru a culege datele necesare

certificat energetic Arad

Bineinteles, trebuie sa culegem informatii! Astfel, vizitam locatia pentru:

 • a viziona cladirea sau apartamentul
 • a culege informatiile necesare
 • a face masuratori
 • a face o schita
 • a prelua actele necesare: copie C.F. si copie Carte Identitate
 • Pasul 3: Ne apucam de treaba si facem calculule necesare

certificat energetic Arad

Prelucram toate datele culese in urma vizitei, facem toate calculele necesare… urmeaza intocmirea efectiva pentru Certificat Energetic, a anexelor, iar apoi facem citeva recomandari pentru a scadea consumul de energie si pentru a imbunatatii performanta energetica a cladirii sau apartamentului.

certificat energetic Arad

Dupa intocmirea Certificatului de Performanta Energetica, il vom livra catre dumneavoastra gratuit pe raza localitatilor Timisoara si Arad.
Ne vom asigura ca il vom livra in cel mai scurt timp la adresa indicata de dumneavoastra, in acest mod nu veti avea nevoie sa va deplasati.

certificat energetic Arad

Certificat Energetic Arad

Sunteti o persoana care pretuieste timpul liber personal?
De certificat Energetic Arad ne ocupam noi. Venim la dumneavoastra sa masuram imobilul, intocmim Certificat Energetic Arad si apoi il livram in cel mai scurt timp la adresa indicata.
Avand in vedere situatia actuala de pandemie datorata virusului COVID-19, pentru a avita expunerea, auditorii care vin pentru a masura imobilul poata masca de protectie, iar pentru a nu lucra cu bani fizic, acceptam metode de plata online, sigur si rapid.

“Suntem la dispozitia dumneavoastra. Lasati numarul de telefon in campul de mai jos si va vom suna in scurt timp pentru a va oferi orice informatie aveti nevoie legata de Certificat Energetic Arad si bineinteles un pret foate bun”

Vrei o REDUCERE de 20%?
Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de telefon in campul de mai jos si te sunam noi.

  Intocmim certificat energetic Arad cu stampila persoana autorizata pentru orice tip de cladire sau apartament in municipiul Arad si in localitatile din intreg judetul Arad la preturi foarte avantajoase si intr-un termen foarte scurt de numai 24-48 ore.

  Pentru vanzarile care implica credite imobiliare de orice tip se intocmeste si schita/planul RLV cu stampila inginer autorizat ANCPI (topograf autorizat).

  Echipa noastra este formata din profesionisti care activeaza in domeniul energetic de peste 12 ani,

  Aveti nevoie de certificat energetic Arad daca doriti sa vindeti o proprietate, apartament sau casa, daca doriti sa inchiriati o proprietate si mai e necesara intocmirea unui certificat energetic si pentru intabularea unei cladiri, la receptia la terminarea lucrarilor,

  Valabilitatea unui certificat energetic este de 10 ani.

  Principalul nostru obiectiv este oferirea de servicii de calitate pentru ca ne dorim clienti multumiti care sa isi aduca aminte de noi cu placere si sa ne recomande, nu ne dorim clienti frustrati sau nemultumiti.

  Pentru a demonstra cele spuse mai sus, oferim suplimentar urmatoarele:

  • Relistare gratuita certificat energetic pe perioada valabilitatii (10 ani);
  • Deplasarea la locatie este inclusa in pret;
  • Livrare certificat energetic Arad la domiciliu gratuit pe raza municipiului Timisoara daca nu va puteti deplasa la sediul nostru;
  • Garantie 1 – daca nu se livreaza in termenul stabilit de comun accord, Certificatul
   Energetic se ofera gratuit;
  • Garantie 2 – daca un Certificat Energetic Arad nu este intocmit corect si sunt intampinate dificultati la vanzare sau la obtinerea creditului, se vor remedia orice fel de nereguli sau banii se returneaza integral;

  Ce este un certificat energetic?

  Un certificat energetic este documentul tehnic care atesta performanta energetica a cladirii prin compararea acesteia cu cladirea de referinta stabilita prin metodologie, precum si incadrarea cladirii intr-o clasa de performanta energetica.

  La ce foloseste un certificat energetic?

  Un certificat energetic este un act care va ajuta sa masurati consumul total al locuintei Dvs in materie de incalzire, apa calda, iluminat, ventilare, racire. Un astfel de document va aduce la cunostinte date importante despre consum, si va aduce si informatii valoroase despre cum puteti imbunatati aceste cifre in sensul scaderii consumului, si implicit, a scaderii facturilor. Performanţa energetica a cladirii va fi exprimata printr-o nota de la 1 la 100. O nota mai mare semnifica o performanta energetica mai buna (consum mai redus de energie). Totdata, performanta energetica a imobilului va fi incadrata intr-una din cele 7 clase, de la A la G. Clasa A este clasa cea mai performanta, cu cel mai scazut consum de energie – de pana la 125kWh/mp/an. La celalalt capat se afla clasa G, cu consumul cel mai mare – de peste 820 kWh/mp/an.

  Tags: certificat energetic Arad,

  certificat energetic Arad
  certificat energetic Arad
  certificat energetic Arad